Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir scrie, duminică, pe pagina sa de Facebook că ziua de filaj la SRI costă 3.000 de euro şi afirmă că ”într-o zi vom înţelege cu toţii de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem «intelligence» de dăm pe afară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aici sunt banii dumneavoastră! 3.000 de euro ziua de filaj la SRI”, scrie, duminică, Daniel Dragomir pe pagina sa de Facebook. 

Acesta afirmă că ”într-o zi vom înţelege cu toţii de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem «ntelligence» de dăm pe afară”. 

”Sume uriase au fost cheltuite pentru a-i urmări pe români. De aceea, pe lângă răspunderea penală, Coldea, Kovesi şi ceilalţi mafioţi care conduc statul paralel vor trebui să plătească sumele cheltuite în interes personal pentru a-şi distruge adversarii sau pentru a-i urmări pe români”, mai scrie Dragomir care spune că banii vor trebui recuperaţi, ”până la ultimul cent”. 

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a stat în arest preventiv din 14 septembrie până în 29 decembrie 2016, în dosarul "Black Cube", în care este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată, şi instigare la violarea secretului corespondenţei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.