Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, după şedinţele PSD, că speră ca în cel mai scurt timp Guvernul să adopte ordonanţa de urgenţă pentru contestaţia în anulare a sentinţelor definitive date de completurile de 5 judecători de la înalta curte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu cred că această ordonanţă se încadrează în primul aspect şi anume dreptul cetăţenilor şi cred că cei care au avut un proces în care completul nu a fost constituit legal, fie că şi pentru cei care au fost condamnaţi şi pentru cei care au fost achitaţi, deci nu este un proces care să fie dedicat cuiva. Sper ca în cel mai scurt timp să venim cu această ordonanţă”, a declarat Dăncilă.
 
Întrebată dacă e posibil în februarie sau săptămâna aceasta, Dăncila a răspuns: ”Nu săptămâna aceasta, dacă facem şedinţă marţi, nu putem”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.