Fostul patron al OTV Dan Diaconescu - încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj - a fost pus în libertate, miercuri seară, după ce Tribunalul Ilfov a decis definitiv eliberarea sa condiţionată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În faţa penitenciarului, Dan Diaconescu le-a transmis jurnaliştilor şi celor care îl aşteptau: "Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!".

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Tribunalul a respins contestaţia procurorilor la precedenta decizie a Judecătoriei sectorului 4.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Admite propunerea de liberare conditionată privind pe petentul condamnat Diaconescu Dan Cristian. Dispune liberarea conditionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti (...) Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere a inculpatului", este decizia pronunţată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 .

Fostul patron al OTV a fost  încarcerat la Penitenciarul Jilava.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj. Dan Diaconescu a câştigat 200 de zile pentru că a lucrat în penitenciar şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.