Curtea Constituţională a anunţat, joi, că a devansat termenul de judecată al sesizării depuse de Avocatul Poporului cu privire la carantină. Termenul iniţial a fost stabilit pentru 14 iulie, noul termen find anunţat pentru 25 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Referitor la excepţia de neconstituţionalitate ridicată direct de Avocatul Poporului cu privire la dispoziţiile art.25 alin.(2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătaţii şi ale art.8 din OUG nr.11/2020 privind stocurile de urgenţă medicala, precum şi unele măsuri aferente instituirii carantinei, Plenul Curtii Constitutionale a hotărât azi preschimbarea termenului de judecată din 14 iulie în 25 iunie”, a transmis, joi Curtea Constituţională.

Sesizarea a fost depusă în 27 mai de către Avocatul Poporului.

În cursul zilei de miercuri, CCR a preschimbat şi termenul la care va discuta sesizarea referitoare la starea de alertă. Sesizarea a fost depusă tot de Avocatul Poporului.

Termenul iniţial a fost 9 iulie, nol termen fiind stabilit pentru 25 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.