Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, în şedinţa de joi, reluarea procedurii de ocupare a funcţiei vacante de preşedinte al Secţiei I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), anunţă CSM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorii care au funcţionat la instanţa supremă în ultimii doi ani îşi pot depune candidaturile pentru funcţia de conducere vacantă până pe 13 martie, potrivit CSM.

În perioada 14 - 30 martie, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii ar urma să verifice dacă judecătorii care şi-au depus candidatura au făcut parte din serviciile de informaţii înainte de 1990.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Totodată, pe 17 martie vor fi publicate, pe site-ul CSM, proiectele de candidatură.

Potrivit calendarului stabilit de CSM, în perioada 14-27 martie, dosarele de candidatură vor fi verificate de Direcţia resurse umane şi organizare, iar în perioada 30-31 martie vor fi analizate candidaturile de către Secţia pentru judecători a CSM şi vor fi formulate propuneri pentru funcţia de preşedinte al Secţiei I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.