Un bărbat este cercetat de procurorii din Constanţa după ce a ameninţat patru judecători pentru a obţine hotărâri favorabile lui, în urma cărora dorea să obţină 100.000 de lei, reprezentând daune morale de la persoane cu care este în litigiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, vineri, că un bărbat este cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de ultraj judiciar.
 
“În perioada 02.09.2023 – 16.10.2023, prin intermediul unor mesaje trimise prin poşta electronică către adresa Curţii de Apel Constanţa, inculpatul D.D.I. a ameninţat cu acte de violenţă patru judecători, membri ai unor completuri de judecată ce aveau spre soluţionare dosare civile privind cereri formulate de inculpat. În concret, inculpatul a afirmat că îi va judeca el pe judecători şi pe familiile lor, că nu va avea niciun fel de milă faţă de ei, că pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, că îi va vâna şi îi va face să simtă cel mai cumplit coşmar al lor, punându-le în vedere că o armă de foc se poate procura cu uşurinţă”, au precizat procurorii.
 
Ei au adăugat că bărbatul dorea astfel ca magistraţii să pronunţe cu celeritate hotărâri favorabile lui. 
 
“S-a reţinut totodată că inculpatul a acţionat în scopul de a-i intimida pe magistraţi şi de a-i constrânge să nu amâne cauzele sale, pentru a pronunţa cu celeritate hotărâri judecătoreşti favorabile lui, în urma cărora el urmărea să obţină suma de 100.000 de lei, cu titlul de daune morale, de la patru persoane cu care se afla în litigiu”, a menţionat sursa citată. 
 
Bărbatul este anchetat sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.