Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Constanţa, după ce a furat 15.000 de dolari din seiful concubinei sale, iar după comiterea faptei a fugit din ţară. El a fost prins la mai bine de o lună de la furt, atunci când a revenit în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru furt calificat după ce a furat 15.000 de dolari dintr-un seif. 
 
“La data de 01.11.2022, în intervalul 08:40-13:00, inculpatul G.M., aflat în locuinţa concubinei sale, L.C., din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, a scos din funcţiune sistemul de alarmă cu care este prevăzut imobilul, iar apoi a tăiat cu un flex peretele unui seif din care a sustras suma de 15000 de dolari americani. După comiterea faptei inculpatul a părăsit teritoriul ţării, fiind reţinut la data de 06.12.2022, ulterior revenirii sale în România”, se arată în comunicat. 
 
Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.