Consiliul Superior al Magistraturii anunţă, marţi, că 1.107 candidaţi îndeplinesc condiţiile de participare la concursul de admitere în magistratură, care a demarat în 9 februarie şis e va încheia îm 9 iulie. Prima probă va avea loc în 14 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”1.107 candidaţi îndeplinesc condiţiile de participare la concursul de admitere în magistratură organizat în perioada 09 februarie -09 iulie 2024. Aceştia vor concura pentru 75 de posturi de judecător şi 42 de posturi de procuror, care pot fi suplimentate în condiţiile regulamentului de concurs”, a transmis, marţi, Consiliul Superior al Magistraturii.

Examentul constă în două etape cu mai multe probe.

Prima etapă reprezintă probele scrise, prima probă urmând a avea loc în 14 aprilie 2024 şi constă în testul grilă de verificare a cunoştinţelor juridice.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.