Secretarul general al Alianţei Pentru Patrie (APP) Codrin Ştefănescu a anunţat, luni, că partidul va depune plângere penală pe pachetul legilor justiţiei şi va sesiza prin adrese oficiale atât Comisia Europeană, cât şi liderii de grup ai Parlamentului European privind „neconstituţionalitatea acestui pachet de legi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Bună dimineaţa, patrioţi! Săptămâna aceasta vom face următoarele lucruri: 
 
1. Vom depune plângerea penală împotriva Ministrului Justiţiei pentru pachetul de legi prin care ne-am pierdut suveranitatea României. 
 
2. Vom sesiza oficial ANPC şi Guvernul României pentru cele 37.000 de plângeri depuse de români in urma facturilor uriaşe şi recalculările la acestea pentru energie. Şi incā nu a venit iarna şi noile facturi, probabil ca numărul contestaţiilor va depăşi uşor 1-1,5 milioane. 
 
3. Vom ataca in instanţă noua ordonanţă a guvernului privind majorarea impozitelor pe locuinţe, oug care va intra in vigoare pe 1 Ianuarie! Conform acestei ordonanţe, taxele vor creste de la 50 la 450%. Ceea ce este total de neacceptat! 
 
Promit ca atât eu, cât şi colegii mei din #AliantaPentruPatrie, vom continua NON stop să le blocăm/anulăm/modificăm celor din Coaliţia de guvernare toate legile şi ordonanţele antiromâneşti sau cele impuse de stăpânii lor de la Bruxelles!  Vă ţinem la curent cu tot ce facem in mod constant!”, a scris Codrin Ştefănescu, luni pe Facebook. 
 
Parlamentul a adoptat, săptămâna trecută, pachetul legilor justiţiei. Până în prezent, USR şi Forţa Dreptei, partidul AUR au sesizat CCR pe aceste legi. O seziare la Curtea Constituţională a fost făcută şi de către Avocatul Poporului referitor la legea privind statutul judecătorilor şi procurorilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.