Primarul USR al Sectorului 1 Clotilde Armand, afirmă că jaful generalizat din Parcul Herăstrău face obiectul celei mai recente anchete DNA, referindu-se percheziţiile desfăşurate marţi de DNA în Bucureşti, într-un dosar care vizează obţinerea pe nedrept a 24 de terenuri ale statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sentinţe civile falsificate integral, expertize cadastrale măsluite, funcţionari publici corupţi, acesta este peisajul jafului generalizat din Parcul Herăstrău, care face obiectul celei mai recente anchete DNA. Hoţia imobiliară din Parcului Herăstrău era vizibilă pentru toţi cetăţenii de bună credinţă. Poate acum înţelege toată lumea care era miza PUZ Sector 1 promovat de fosta administraţie PSD, în frunte cu Dan Tudorache: betonarea spaţiilor verzi şi liber la construit în Herăstrău şi Pădurea Băneasa. M-am luptat ca acest PUZ să nu intre în vigoare şi am blocat în instanţă adoptarea lui”, scrie pe Facebook primarul Sectorului 1.
Ea afirmă că, la sfârşitul anului 2020, a început în administraţia locală a Sectorului 1 o reformă fără precedent- arhitectul-şef a fost schimbat, iar compartimente esenţiale au fost reorganizate ”pentru a servi comunitatea locală şi nu rechinii imobiliari” - Urbanism, Cadastru, Poliţie Locală- Disciplina în Construcţii, Taxe şi Impozite.
”Nu întâmplător, când am venit în Primărie am găsit la Cadastru o situaţie catastrofală: domeniul public era cadastrat la nivel de mai puţin de 5%! Nici măcar cele 50 de străzi înscrise la OCPI nu erau corect cadastrate: deşi în realitate au 6 metri lăţime, în planurile cadastrale ele figurau în anumite locuri cu numai 1 metru, restul figurând ca proprietate privată. Adică persoane private şi-au cadastrat abuziv o parte din domeniul public înaintea primăriei. Informaţiile pe care vi le-am prezentat aici le-am mai spus public în repetate rânduri în ultimii trei ani. Acum spun mai apăsat ca niciodată: Tot ce am moştenit la Sectorul 1 de la PNL şi PSD a fost doar jaf şi hoţie instituţionalizată”, conchide edilul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.