Un bărbat de 72 de ani din judeţul Sibiu este cercetat pentru dare de mită, după ce a vrut să dea unui poliţist 100 de euro pentru a nu fi amendat pentru cerşetorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, miercuri,  reţinerea unui bărbat în vârstă de 72 ani, din comuna Merghindeal, judeţul Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

”În noaptea de 5.05.2024, în jurul orei 0,30, inculpatul a oferit unui agent de poliţie suma de 100 de euro, compusă din două bancnote de 50 de euro, cu titlu de mită, spre a-l determina pe acesta să îşi încalce atribuţiile de serviciu şi să nu dispună sancţionarea contravenţională a inculpatului pentru fapta de a apela în mod repetat la mila publicului”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, într-un comunicat de rpesă.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De asemenea, procurprii precizează că bărbatul le-a cerut agenţilor de ordine publică să îl ducă acasă cu autospeciala Poliţiei.

”În cursul zilei de mâine procurorul va aprecia dacă se impune luarea unei alte măsuri preventive faţă de inculpat. Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Sibiu”, au mai transmis procurorii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.