Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie a anunţat, miercuri, că a ridicat documente de la Judecătoria Craiova, Judecătoria Caracal şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, în cauza privind adolescentele ucise de la Caracal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de 30 iulie 2019, procurorii şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie au efectuat acte de urmărire penală în cauza privind adolescentele ucise din judeţul Olt, constând în ridicarea unor documente de la Judecătoria Craiova, Judecătoria Caracal şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal” a transmis, miercuri, Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Sursa citată a precizat că au fost efectuate activităţi investigative pe raza judeţului Dolj.

”Activităţile continuă şi în cursul zilei de 31 iulie 2019”, a u mai transmis procurorii.

Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a anunţat, vineri seară, că s-a deschis o anchetă pentru a se stabili modul în care s-a intervenit sau nu s-a intervenit în cazul de la Caracal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.