Femeia găsită moartă într-o gospodărie din Fârliug, judeţul Caraş-Severin, ar fi fost ucisă de concubinul ei, care ar fi lovit-o de mai multe ori în cap, afirmă procurorii. Ulterior, bărbatul s-a spânzurat. Cercetările în acest caz continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au fost sesizaţi în cazul femeii găsite moartă în curtea unei case din comuna Fârliug, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia.

”În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 08.02.2023, numitul B.D.I i-ar fi aplicat concubinei S.A. mai multe lovituri cu corpuri contondente în zona capului, după care s-ar fi sinucis prin spânzurare cu ajutorul unei frânghii agăţate de scara care facilita accesul în podul casei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 Cod penal şi violenţă în familie, faptă prev. de art. 199 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.