Un bărbat care a înjunghiat de patru ori o persoană, cu un cuţit de bucătărie cu lama de 18 centimetri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Buzău. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor, victima având nevoie de peste 20 de zile de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23.04.2023 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au solicitat arestarea preventivă a inculpatului D.M.M., cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatului D.M.M. constă în aceea că, în seara zilei de 22.04.2023, în jurul orei 19:30, pe fondul unui conflict spontan cu victima, inculpatul a scos un cuţit de bucătărie cu lungimea lamei de 18 cm şi i-a aplicat patru lovituri persoanei vătămate în zona capului, a gâtului şi a spatelui”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Sursa citată a precizat că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce în data de 22.04.2023, prin lovire cu corp tăietor - înţepător, necesitând 22 - 24 zile îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii.

Tribunalul Buzău a admis solicitarea Parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.