Unul dintre angajaţii Spitalului Judeţean Slatina a fost reţinut de către procurorii DIICOT Olt, pentru trafic de droguri de mare risc, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Alături de brancardierul de la SJU Slatina, în arest au ajuns alte cinci persoane, printre care şi liderul reţelei. Asistenta medicală a fost eliberată după mai multe ore de audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anchetatorii au emis ordonanţă de reţinere pentru Marius-Ionuţ Iordache, zis "Atomenu”, liderul grupării, Ana Lilea, iubita acestuia, Marius-Ionuţ Manda, Claudiu-Silviu Manda, Petrişor-Rareş Denghel, Cezar-Bogdan Jumate şi Ilie-Leonard Lale, zis "Doc”, brancardier la Morga Spitalului Slatina.

Aceştia sunt acuzaţi de trafic de droguri de mare risc, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

Iubita brancardierului, Cristina Oana Dinu, asistent medical în cadrul aceleiaşi unităţi medicale, a fost eliberată după mai multe ore de audieri.

Totodată, femeia a încercat să scape de substanţele stupefiante, aruncându-le în vasul de toaletă.

Procurorii DIICOT Olt şi ofiţerii de Crimă Organizată Olt au făcut, marţi, şase percheziţii domiciliare, în locuinţa brancardierului fiind găsite substanţe stupefiante, dar şi peste 6.000 euro şi 150.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.