Legiştii nu au descoperit urme de violenţă pe trupurile celor două surori din judeţul Bistriţa-Năsăud găsite în casă, în stare de putrefacţie şi urmează să stabilească cum a survenit decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Bistriţa-Năsăud a transmis, vineri seară, precizări în cazul celor două surori găsite moarte în casă, în stare de putrefacţie.

”În urma efectuării necropsiilor de către Serviciul de Medicină Legală Bistriţa-Năsăud, nu au fost identificate urme de violenţă, nefiind suspiciuni cu privire la cauză deceselor. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a survenit decesul celor două persoane”, a transmis, vineri seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis o anchetă în cadrul căreia verifică împrejurările în care două femei cu vârste de 41, respectiv 52 de ani, surori, au murit, amândouă fiind găsite, vineri, în stare avansată de putrefacţie. Fratele celor două, care locuia împreună cu ele, a fost preluat de poliţişti şi dus la audieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.