Bărbatul care în luna noiembrie a anului trecut a lovit intenţionat cu maşina un poliţist în zona Gării de Nord din Capitală, după ce acesta i-a cerut să părăsească zona în care oprise neregulamentar, a fost trimis în judecată pentru ultraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunţat, marţi, că l-au trimis în judecată pe şoferul care anul trecut a lovit intenţionat cu maşina un poliţist, în zona Gării de Nord din Capitală. Bărbatul va fi judecat de magistraţi Judecătoriei Sectorului 1 pentru infracţiunea de ultraj. El se află sub control judiciar.
 
Conform procurorilor, şoferul care staţiona neregulamentar pe prima bandă a Bulevardului Gării de Nord, la ieşirea din staţia de autobuz, a devenit agresiv verbal în momentul în care un poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu i-a cerut să mute autoturismul. Când  poliţistul i-a făcut semn să oprească, şoferul a demarat în trombă şi a virat stânga, acroşându-l pe poliţist.
 
Acesta din urmă a fost rănit, având nevoie de una-două zile îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.