Un bărbat de 62 de ani care a condus beat şi a accidentat o femeie, pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei, a fost plasat sub control judiciar. După producerea accidentului, şoferul a fugit, fiind găsit ulterior de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reţinut, vineri, un bărbat în vârstă de 62 de ani, cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.
 
”În fapt, la data de 22 decembrie 2022, în jurul orei 22:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din sectorul 3. În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani ar fi condus un autovehicul pe Str. Baba Novac din direcţia Str. Bucovina către Str. Câmpia Libertăţii, unde ar fi surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe sensul de deplasare al autovehiculului. După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului şi-ar fi continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului”, a anunţat Brigada Rutieră.
 
Femeia a fost rănită, fiind transportată la spital.
 
În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 12, şoferul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
În baza probatoriului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, bărbatul a fost reţinut, ulterior Judecatoria Sectorului 3, dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.