Un bărbat a fost agresat într-o benzinărie din Piteşti, dar când au ajuns la faţa locului poliţiştii nu au mai găsit nicio persoană dintre cele implicate. Ulterior, victima s-a prezentat la o unitate medicală, ar poliţiştii au deschis un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În noaptea de 18 spre 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că la o staţie peco din Piteşti ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat”, a transmis, vineri seară, IPJ Argeş.  

Sursa citată a precizat că, la momentul sosirii poliţiştilor, la faţa locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. 

”Poliţiştii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în cauză se desfăşoară cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, au mai transmis poliţiştii.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.