Un şef de district de la Secţia Drumuri Naţionale Alba este cercetat de procurori pentru luare de mită, după ce a primit suma de 8.000 de lei din partea administratorului unei firme pentru a deszăpezi un sector de drum care era închis circulaţiei. În acelaşi dosar este cercetat şi administratorul societăţii comerciale petnru dare de mită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus pe data de 22 iulie punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi bărbaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, respectiv luare de mită.
“În fapt, s-a reţinut că, la datele de 27 martie 2020 şi 2 aprilie 2020, un inculpat în vârstă de 60 de ani, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a remis, prin intermediul unei terţe persoane, suma totală de 8.000 lei coinculpatului, în vârstă de 33 ani, pentru ca acesta din urmă să-şi îndeplinească o atribuţie de serviciu, în calitatea sa de şef district în cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Alba, respectiv pentru a dispune deszăpezirea unui sector al DN 67 C, situat la limita judeţelor Alba şi Vâlcea, sector de drum ce era închis circulaţiei publice”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. 
Sursa citată a menţionat că în cauză, urmărirea penală este efectuată cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.