Un tânăr de 19 ani din Alba a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a înjunghiat cu un briceag un adolescent de 16 ani. Victima are nevoie de cel puţin o lună de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au transmis, luni, că un tânăr de 19 ani este cercetat pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  
 
“În fapt, s-a reţinut că, la data de 09.12.2023, în jurul orelor 23:50, aflându-se împreună cu alte persoane într-un local din comuna Berghin, judeţul Alba, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei – minor în vârstă de 16 ani – mai multe lovituri cu un briceag în zona toracelui, cauzându-i acesteia leziuni traumatice ale splinei, care i-au pus viaţa în primejdie şi care necesită pentru vindecare 34-40 zile de îngrijiri medicale. Persoana vătămată a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală”, au precizat procurorii.
 
Tânărul a fost prezentat Tribunalului Alba, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.