Agenţia Naţională de Integritate anunţă, mierucri, că a constatat o diferenţă nejustificată în averea unui judecător de la Tribunalul Bucureşti, suma care nu se regăseşte în acte depăşind 30 de milioane de lei. De asemenea, s-a regăsit o diferenţă de peste un milion în cazul unui angajat cu statut special din Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unor diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate în cuantum total de 31.602.501 Lei în cazul a două persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010”, anunţă, miercuri, ANI, într-un comunicat de presă.

Instituţia precizează că este vorba despre Mazilu Gabriela – Cristina, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti şi fost judecător în cadrul Judecătoriei Sector 4.

În cazul ei s-a constatat o diferenţă nejustificată în cuantum total de 30.388.515 Lei, în perioada exercitării funcţiei publice

Cea de-a dpua persoană vizată este Nicoreşteanu Ionuţ – Victor, funcţionar public cu statut special  în cadrul  Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în cazul căruia s-a constatat o diferenţă nejustificată în cuantum total de 1.213.986  lei.

”Astfel, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către MAZILU GABRIELA – CRISTINA, şi respectiv, NICOREŞTEANU IONUŢ – VICTOR, în perioada exercitării funcţiilor publice”, a mai transmis ANI.

Instituţia a precizat că persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.