Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a negat marţi, într-o conferinţă de presă, la Kiev, o ruptură a relaţiilor cu comandantul armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujni, şi dă asigurări că întreţine relaţii de lucru cu acesta, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful statului ucrainean face aceste declaraţii după săptămâni de speculaţii cu privire la existenţa unor tensiuni cu comandantul armatei, după eşecul unei contraofensive prin care Kievul voia în vară să recucerească teritoriile ocupate de Rusia.

”De ce să ajut pe cineva dezvoltând această temă? Am relaţii de lucru cu Zalujni”, a declarat Zelenski în această conferinţă de presă televizată.

El a prezentat contraofensiva ucraineană drept o ”poveste foarte complicată” care implică o contribuţie colectivă a conducerii armatei ucrainene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.