Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski îi chamă vineri pe europenii care au o experienţă de luptă în Ucraina, pentru a respinge invazia armatei ruse, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă aveţi o experienţă de luptă (...), puteţi veni în ţara noatră (Ucraina) pentru a apăra Europa”, declară şeful statului ucrainean.

Zelenski îndeamnă ”să se pună totul pe masă” pentru a opri Rusia.

”Este o ameninţare pentru noi toţi, pentru toată Europa”, a subliniat el.

Liderul de la Kiev a catalogat drept prea ”lent” răspunsul dat de europeni invaziei ruse şi a cerut ca toate măsurile de represalii să fie puse ”pe masă”.

”Cum vă veţi apăra voi înşivă dacă sunteţi atât de lenţi în ajutarea Ucrainei?”, declară Volodimir Zelenski într-o nouă alocuţiune.

”Anulând vizele ruşilor? Deconectându-i de la (reţeaua interbancară) SWIFT? Izolând total Rusia? Rechemând ambasadorii? Punând petrolul în embargo? Azi totul trebuie pus pe masă, pentru că este o ameninţare pentru noi toţi, pentru toată Europa”, a subliniat el

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.