Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă, joi seară, că armata ucraineană rezistă încă, după 36 de zile de război, deşi forţele ruseşti credeau că vor obţine o victorie rapidă. ”Stăm în picioare. Şi vom continua să luptăm”, afirmă preşedintele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zelenski a postat din nou, joi seară, un mesaj de peste 9 minute pe reţelele sociale.  

”Am îndurat de multe ori mai mult decât credea inamicul”, a afirmat preşedintele ucrainean, referindu-se la planul eşuat al armatei ruse de a cuceri Ucraina în doar câteva zile.  

”Au spus - trei sau cinci zile. Ei au crezut că acest lucru va fi suficient pentru a ne captura toată ţara. Şi deja 36”, a mai afirmat preşedintele. 

 Acesta anunţă că ucrainenii vor continua să lupte: ”Şi stăm în picioare. Şi vom continua să luptăm”, a mai declarat Zelenski.   

El a mai spus că situaţia la Donbas rămâne extrem de dificilă şi că Rusia îşi consolidează prezenţa în apropierea oraşului Mariupol.

 "Vor urma lupte. Mai avem de străbătut o cale foarte dificilă pentru a obţine tot ce ne dorim", a declarat preşedintele Ucrainei
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.