Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă că Demna, directorul de creaţie al casei de modă Balenciaga, a devenit noul ambasador al platformei caritabile de stat United24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Continuăm să acumulăm sprijin umanitar internaţional. Mă bucur că Demna, directorul de creaţie al casei de modă Balenciaga, a devenit noul ambasador al platformei caritabile de stat United24”, a transmis preşedintele Ucrainei, în mesajul zilnic către popor.
 
Zelenski afirmă că Demna i-a spus că decizia de a deveni ambasador United24 a fost legată de povestea sa personală, deoarece a trecut prin trauma de a fi refugiat.
 
”Demna va ajuta Ucraina în direcţia reconstrucţiei”, a mai spus liderul ucrainean, amintind că şi Andriy Shevchenko, Elina Svitolina, Liev Schreiber şi Imagine Dragons au devenit deja ambasadori ai United24.
 
”Vom face totul pentru ca în lume să nu mai existe indiferenţă faţă de acest război teribil pe care Rusia l-a declanşat împotriva statului nostru şi împotriva ideii de libertate”, spune Zelenski în mesaj. 
 
În 2015, Balenciaga anunţa numirea lui Demna Gvasalia în calitate de nou director artistic al colecţiilor Balenciaga.
 
Demna Gvasalia îşi va asuma responsabilitatea creativă pentru colecţiile brandului şi pentru imaginea casei. El va prezenta prima sa colecţie pentru brand la show-ul de prêt-à-porter feminin toamnă/iarnă 2016-17 de la Paris, spunea atunci compania. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.