O efigie a lui Donald Trump, care a transformat expresia "You're fired" ("Eşti concediat/concediată") în marca reality-showului său, a fost arsă sâmbătă seara în cadrul evenimentelor organizate anual pentru a marca Noaptea lui Guy Fawkes, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această efigie de 11 metri înălţime a candidatului republican la preşedinţia Statelor Unite a fost arsă la Edenbridge, la aproximativ 50 de kilometri sud de Londra.

Sculptura îl înfăţişa pe republican cu capul rivalei sale democrate în cursa la casa Albă Hillary Clinton în mână şi purtând o pereche de pantaloni scurţi cu teme mexicane.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Cred că se va amuza pe cinste", a declarat artistul Frank Shepherd despre muza sa.

Britanicii sărbătoresc eşecul complotului vizând aruncarea sediului Parlamentul în aer, în 1605 cu focuri de artificii şi focuri în care ard efigii ale liderului "Complotului prafului de puşcă" Guy Fawkes.

La Edenbridge au fost arse, de asemenea, efigi ale unor celebrităţi nepopulare. În trecut aici au fost arse efigii, între altele, ale fostului preşedinte FIFA Sepp Blatter, fostului premier Tony Blair, fostului dictator irakian Saddam Hussein ori ale ciclistului căzut în dizgraţie Lance Armstrong.

Anul acesta, între pretendenţi s-au aflat miliardarul Philip Green, fostul proprietar al lanţului de magazine BHS asupra căruia se exercită presiuni să soluţioneze problemele cu pensiile angajaţilor, şi Sam Allardyce, care a demisionat în septembrie din postul de antrenor al echipei de fotbal a Angliei după un singur meci, în urma unor critici de presă.

Între numeroasele efigii ale lui Trump, una îl înfăţişează călare pe un zid la frontiera cu Mexicul, la Lewes, la aproximativ 100 de kilometri sud de Londra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.