Văduva lui Aleksei Navalnîi, Iulia Navalania, le-a mulţumit, duminică seară, printr-un mesaj postat pe X, tuturor celor care au fost alături de ea în ziua alegerilor din Rusia, precizând că lupta va continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vladimir Putin a câştigat alegerile prezidenţiale din Rusia, scrutin marcat de tensiuni şi proteste. Iulia Navalnaia a participat în ziua scrutinului la un protest la Berlin.

"Mulţumesc foarte mult oamenilor minunaţi, cei mai buni, care au stat alături de mine astăzi, de la ora 12.00, timp de şase ore întregi, cot la cot, la coadă la secţia de votare. Vă mulţumesc că aţi venit, că aţi plâns, că aţi râs. Vă mulţumesc că aţi strigat la nesfârşit "Iulia, suntem cu tine" şi "Navalnîi" şi că mi-aţi spus că v-am redat speranţa. De fapt, desigur, este invers - voi sunteţi cei care îmi daţi speranţa că nu totul este în zadar, că vom continua să luptăm. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi ieşit în fiecare oraş din întreaga lume. Sunteţi sprijinul şi sprijinul meu. Vă iubesc pe toţi foarte mult", a notat vădua lui Navalnîi pe Twitter.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.