Vincent Viola, un veteran din cadrul armatei şi fondatorul unei firme de comerţ, nominalizat de preşedintele Donald Trump în postul de secretar al Armatei, s-a retras vineri, a anunţat un oficial american, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Secretarul (Apărării James) Mattis este dezamăgit dar înţelege şi respectă decizia domnului Viola”, a anunţat Pentagonul într-un comunicat, adăugând că Mattis va recomanda alt candidat în curând.

The Military Times, publicaţia care a dat prima informaţia, a scris că Viola a invocat ca motiv al retragerii faptul nu poate ocoli reglementările Departamentului Apărării cu privire la afacerea familiei.

Viola este fostul preşedinte al New York Mercantile Exchange, o bursă specializată în energie şi metale, şi este liderul comerţului electronic.

Împreună cu CEO-ul Douglas Cifu, el a achiziţionat Florida Panthers a Ligi Naţionale de Hochei în 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.