Protecţia civilă din Venezuela a anunţat că 16 până la 20 de persoane sunt dispărute din 22 august, când au participat la o activitate religioasă în La Grita, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Căutările vor începe marţi dimineaţa.

Persoanele dispărute nu au mai dat veşti de când au participat la activitatea respectivă. Printre cei dispăruţi se numără şi un nou-născut.

Conducerea Protecţiei civile a declarat într-o conferinţă de presă că speră în rezultate pozitive în urma căutărilor, precizând că locuitori din zona în care ar fi dispărut participanţii la activitatea religioasă au văzut “grupuri de oameni în zone muntoase”.

“Este ciudat. Sunt mai multe variante, nu vom şti care este cea corectă înainte de căutări şi de anchetă”, a declarat Juan Carlos Escalante, primarul unei localităţi din zonă, Jauregui.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.