Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat că Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost ”martoră la război şi reconciliere în Europa şi dincolo de ea şi la transformări profunde ale planetei noastre şi ale societăţilor”. ”Ea a fost o lumină călăuzitoare a continuităţii de-a lungul acestor schimbări, fără să înceteze să afişeze un calm şi o dedicare care au dat putere multora”, a adăugat ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aflat cu profundă tristeţe despre trecerea în nefiinţă a Maijstăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Ea a fost şeful de stat cu cel mai îndelungat mandat din lume şi una dintre cele mai respectate personalităţi”, a afirmat Ursula von der Leyen, într-un mesaj pe Twitter.

Ea a transmis condoleanţe Familiei regale şi poporului britanic.

”Ea a fost martoră la război şi reconciliere în Europa şi dincolo de ea şi la transformări profunde ale planetei noastre şi ale societăţilor. Ea a fost o lumină călăuzitoate a continuităţii de-a lungul acestor schimbări, fără să înceteze să afişeze un calm şi o dedicare care au dat putere multora. Odihnească-se în pace”, a adăugat von der Leyen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.