Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, consideră că este risc mare ca discuţiile de pace cu Rusia să se încheie, din cauza atrocităţilor comise de soldaţii ruşi, transmite Interfax, potrivit Reuters. Zelenski a precizat, însă, că esteîn continuare dispus să se întâlnească cu Vladimir Putin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ZelenskI a declarat presei poloneze că este încă pregătit să vorbească cu Vladimir Putin, în ciuda atrocităţilor ruseşti de la Bucea, Mariupol şi din alte locuri, transmite BBC. 

Zelenski a precizat că doreşte să se întâlnească cu preşedintele Putin deoarece "un singur om decide totul" în Rusia.
 
El a continuat spunând că este alături de poporul său "din inimă şi din suflet", dar "dacă există o singură şansă, ar trebui să vorbim"

ŞTIRE INIŢIALĂ: Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat, vineri, că există un risc mare ca discuţiile de pace cu Moscova să se încheie, din cauza a ceea ce a numit ”atrocităţi ale trupelor ruse”.  

"Oamenii (ucrainenii) vor să-i omoare. Când există o astfel de atitudine, este greu să vorbim despre orice", a declarat preşedintele ucrainean.  

Moscova speră în continuare să negocieze o soluţie ”paşnică” cu Ucraina, în timp ce-şi continuă ofensiva în ţara vecină, a afirmat marţi, preşedintele rus Vladimir Putin. 

Negociatorii ruşi şi ucraineni au realizat ”progrese serioase” în negocierile de la Istanbul, în Turcia, luna trecută, a declarat el marţi, la Kremlin, unde l-a primit pe secretarul general al ONU Antonio Guterres.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.