Un bărbat a deschis focul asupra trecătorilor, sâmbătă, în localitatea Macerata, din centrul Italiei, iar şase oameni au fost răniţi. Atacul a vizat în special persoane de culoare, iar potrivit La Repubblica, anul trecut atacatorul a candidat din partea Ligii Nordului la alegerile pentru consiliul local din localitatea Corridonia, însă nu a primit voturi. În momentul în care a fost reţinut, el a făcut salutul fascist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa italiană a anunţat că bărbatul a tras focuri de armă dintr-o maşină cu care circula în oraş.

RAI subliniază că acesta a vizat în principal persoanele de culoare.

Bărbatul a fost reţinut după incidentul în care a fost rănite şase persoane, patru fiind în stare gravă.

Agresorul, Luca Traini, în vârstă de 28 de ani, avea un steag al Italiei la gât în momentul în care a fost prins de poliţişti.

FOTO: facebook.com
FOTO: facebook.com

Potrivit La Repubblica, anul trecut, el a candidat din partea Ligii Nordului la alegerile pentru consiliul local din localitatea Corridonia, însă nu a primit voturi. În momentul în care a fost reţinut, bărbatul a făcut salutul fascist.

FOTO: facebook.com
FOTO: facebook.com

Traini nu s-a opus poliţiştilor în momentul reţinerii sale. Poliţia a găsit o armă în maşina sa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.