Un avion de pasageri al companiei Air Algerie a disparut de pe radare, după ce a declarat o urgenţă, relatează Sputnik News. Aeronava Air Algerie care a dispărut sâmbătă de pe radare a reuşit să aterizeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 19,15: Toţi pasagerii aflaţi la bord sunt în siguranţă

Toate persoanele aflate a bord sunt în siguranţă şi vor fi transportaţi la Marsilia cu o altă aeronavă, cât mai repede posibil.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Aeronava zbura de la Alger la Marsilia când a declarat o urgenţă şi s-a întors din drum.

“După ce a zburat timp de circa o jumătate de oră, pilotul a anunţat un incident tehnic şi s-a întors din drum”, a declarat directorul general al Air Algerie, citat de portalul de ştiri Algerie 1.

El a precizat că natura problemei “nu este cunoscută pentru moment”.

UPDATE 18.25: Aeronava Air Algerie care a dispărut sâmbătă de pe radare a reuşit să aterizeze

Avionul a aterizat în Algeria, după o problemă tehnică, relatează La Repubblica.

Aeronava zbura de la Alger la Marsilia când a declarat o urgenţă şi s-a întors din drum.

Iniţial s-a anunaty că aerovana a dispărut de pe radar după ce a declarat o urgenţă şi ar fi încercat să întoarcă aeronava din drum.

Aparatul se afla la circa 7.000 de metri altitudine, deasupra Mării Mediterana.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.