Un bărbat suspectat că a ucis patru persoane într-un atac armat la un restaurant Waffle House, în statul american Tennessee, a fost arestat de poliţia din Nashville, relatează BBC News. Suspectul avea o armă semiautomată în rucsac atunci când a fost arestat, a anunţat poliţia, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Suspectul în atacul din Nashville avea o puşcă semiautomată în rucsac în momentul arestării, anunţă poliţia

Poliţia a anunţat că Travis Reinking, în vârstă de 29 de ani, a fost prins într-o zonă împădurită.

El este suspectat că.a ucis duminică patru persoane la acest restaurant, cu o puşcă semiautomată de tip AR-15, după care s-a dezbrăcat şi a reuşit să fugă de la faţa locului.

Poliţia a lansat o vastă căutare a tânărului după atac.

Un client al restaurantului, James Shaw Jr, i-a smuls puşca lui Reinking din mâini, punând astfel capăt unei băi de sânge.

În imagini postate de poliţie pe reţele de socializare, suspectul apare într-o bluză ruptă şi prezentând zgârieturi pe corp.

Travis Reinking le era cunoscut autorităţilor. El a fost arestat anul trecut după ce a intrat într-o restricţionată în apropiere de Casa Albă.

El şi-a predat, atunci, armele de foc poliţiei, însă acestea i-au fost încredinţate tatălui său, să le păstreze, însă acestea au ajuns din nou pe mâna sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.