Un schimb de focuri s-a încheiat cu "mai multe victime" într-o sală de bowling din apropiere de Los Angeles, a anunţat poliţia din California, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 14:10 - Bilanţul schimbului de focuri: Trei morţi şi patru răniţi

Trei persoane au fost ucise şi alte patru au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unui schimb de focuri de la o sală de bowling din apropiere de Los Angeles, a anunţat poliţia din California, citată de AFP.

Toate cele şapte victime sunt bărbaţi, a precizat pentru AFP sergentul Ronald Harris, de la Poliţia din Torrance, oraş situat la aproape 30 de kilometri sud-est de Los Angeles.

Trei au fost declaraţi morţi pe loc şi doi răniţi au fost spitalizaţi, a precizat el. Poliţia a fost informat puţin înainte de miezul nopţii de focurile de armă de la Gable House Bowl.

Potrivit unui martor citat de Los Angeles Times, o "luptă" ar fi precedat schimbul de focuri.

Aproape 40.000 de persoane au fost împuşcate mortal în 2017, inclusiv sinuciderile, potrivit autorităţilor americane. 

Într-un mesaj publicat pe Twitter, poliţia din Torrance, oraş situat la aproape 30 de kilometri sud-est de Los Angeles, a anunţat că au avut loc "tiruri cu arme de foc şi victime la pământ". 

Poliţia a cerut populaţiei să nu se apropie de zonă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.