Proaspăt reales pentru un al cincilea mandat în fruntea Rusiei, Vladimir Putin şi-a făcut apariţia, luni seară, în Piaţa Roşie din Moscova, acolo unde este organizat un concert şi un miting pentru a sărbători victoria sa, precum şi 10 ani de la anexarea Crimeei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Putin şi-a sărbătorit realegerea salutând anexarea teritoriilor ucrainene. El a venit pe scena din Piaţa Roşie însoţit de cei trei "rivali " ai săi de la alegerile prezidenţiale

Mii de persoane au scandat numele Rusiei şi au aplaudat în momentul în care liderul de la Kremlin a sosit pe scenă.

Putin urma să ţină un discurs în care se va concentra probabil pe invazia sa în Ucraina, un subiect pe care l-a pus în prim-plan şi în discursul său de victorie de duminică seara.

Unele canale Telegram au relatat că studenţii au fost aduşi cu autobuzele la Moscova pentru evenimentul care se desfăşoară sub o puternică supraveghere, potrivit BBC News.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.