Preşedintele american, Joe Biden, a fost din nou testat pozitiv pentru coronavirus, la doar câteva zile după ce ultimul test a ieşit negativ, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Biden nu a experimentat "nicio reapariţie a simptomelor şi continuă să se simtă destul de bine" şi, ca urmare, nu va relua tratamentul, a precizat Casa Albă. 

Medicul prezidenţial dr. Kevin O'Connor a precizat că preşedintele a fost testat negativ marţi seară, miercuri dimineaţă, joi dimineaţă şi vineri dimineaţă, înainte de a fi testat pozitiv sâmbătă dimineaţă. 

"Cu toate acestea, având în vedere testul său pozitiv la antigeni, el va reîncepe procedurile stricte de izolare", a precizat medicul.  

 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Preşedintele american, Joe Biden, a fost testat din nou pozitiv pentru Covid-19, a anunţat, sâmbătă, Casa Albă.
 
Medicul său a transmis că nu are niciun simptom, dar că se va izola la Casa Albă. 
 
Doar în urmă cu câteva zile preşedintele a ieşit din izolare, în urma unui test negativ pentru coronavirus. El a stat în izolare timp de cinci zile. 
 
Joe Biden a precizat că a avut simptome uşoare şi a făcut apel la vaccinare. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.