Ce puţin 304 persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudine 7,2 care a avut loc, sâmbătă, în Haiti, conform BBC. Premierul Ariel Henry a anunţat că mobilizează toate resursele disponibile pentru a ajuta victimele din zonele afectate, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Confom celui mai recent bilanţ, citat de BBC, numărul victimelor cutremurului din Haiti a ajuns la 304.

Cutremurul a afectat numeroase clădiri, inclusiv biserici şi hoteluri.

UPDATE - Bilanţul victimelor seismului a crescut la 227 de persoane. Preşedintele SUA Joe Biden a autorizat ”un răspuns imediat al SUA” pentru a sprijini Haiti.

De asemenea, numeroase persoane sunt rănite.

”Vin o mulţime de oameni", a declarat administratorul spitalului Saint Antoine pentru CNN, precizând că au fost instalate corturi în curtea unităţii sanitare.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Directorul protecţiei civile din Haiti, Jerry Chandler, a precizat că s-au înregistrat 29 de decese şi că în zonele afectate vor fi trimise echipe de salvatori pentru a-i căuta şi ajuta pe cei rămaşi sub dărâmături.

În Haiti s-a declarat stare de urgenţă pentru o lună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.