Două unităţi energetice de la centrala Novocerkassk din regiunea rusă Rostov au fost scoase din funcţiune după un incendiu izbucnit luni dimineaţă, a anunţat guvernatorul regiunii, potrivit Reuters. La rândul său, Ministerul Apărării de la Moscova a anunţat doborârea a 11 drone ucrainene în regiune, dar nu este clar dacă incendiul a izbucnit de la acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Armata rusă a declarat că a neutralizat luni seară 11 drone ucrainene de tip avion deasupra regiunii Rostov.

"Sistemele de apărare aeriană au interceptat 11 vehicule aeriene ucrainene fără pilot deasupra teritoriului regiunii Rostov", a precizat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Incendiul de la centrală a fost stins rapid şi nu au existat victime, a declarat guvernatorul Vasili Golubev pe Telegram.

El nu a precizat care a fost cauza incendiului, dar în ultima vreme Ucraina şi-a intensificat atacurile asupra infrastructurii energetice ruse.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.