Bilanţul cutremurelor devastatoare din Turcia şi Siria continuă să crească, numărul deceselor trecând sâmbătă de 25.000, relatează cnn.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Turcia: Un copil de şase ani a fost salvat după 137 de ore sub dărâmături / La Manisa, un cuplu care s-a căsătorit a donat tot aurul primit – VIDEO
CITEȘTE ȘI Turcia: Cel puţin 48 de persoane au fost arestate pentru comiterea de jafuri şi furturi în provinciile sinistrate după cutremure

În Turcia, potrivit preşedintelui Recep Tayyip Erdogan, au murit 21.848 de oameni. De asemenea, 80.104 persoane suunt rănite.

În Siria, au murit 3.553 de oameni. Din totalul deceselor, 2.166 s-au înregistrat în zone controlate de rebeli. 5.273 de sirieni au fost răniţi.

În Turcia, după ce armata austriacă şi-a suspendat operaţiunile de salvare din cauza ”unei situaţii de securitate din ce în ce mai dificilă”, şi Germania şi-a suspendat operaţiunile în Hatay, din acelaşi motiv, după ciocniri în zonă între diverse grupuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.