O persoană a fost ucisă şi alte două rănite într-un atac cu cuţitul la Paris, sâmbătă seara. Incidentul a avut loc pe Quai de Grenelle, în arondismentul 15 din Paris, relatează AFP. Bărbatul care a murit era un turist german care avea şi cetăţenie filipineză, a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru Le Figaro. Potrivit sursei citate, atacatorul era cunoscut serviciilor de informaţii franceze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Atacul de la Paris: Atacatorul era cunoscut serviciilor de informaţii franceze / Un turist german a murit, alte două persoane au fost rănite

Ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, a scris despre atac pe platforma de socializare X, fostul Twitter: "Poliţiştii tocmai ce au reţinut cu curaj un agresor care a atacat trecători în Paris, în zona Quai de Grenelle. O persoană a decedat şi o persoană rănită a fost tratată de pompierii din Paris. Vă rugăm să evitaţi zona".

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Agresorul ar fi strigat "Allah akbar", potrivit AFP, care a obţinut informaţia de la o sursă din poliţie. Individul "s-a născut în Franţa" şi este "francez", a precizat aceeaşi sursă pentru AFP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.