O persoană a fost ucisă şi alte două rănite într-un atac cu cuţitul la Paris, sâmbătă seara. Incidentul a avut loc pe Quai de Grenelle, în arondismentul 15 din Paris, relatează AFP. Bărbatul care a murit era un turist german care avea şi cetăţenie filipineză, a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru Le Figaro. Potrivit sursei citate, atacatorul era cunoscut serviciilor de informaţii franceze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Atacul de la Paris: Atacatorul era cunoscut serviciilor de informaţii franceze / Un turist german a murit, alte două persoane au fost rănite

Ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, a scris despre atac pe platforma de socializare X, fostul Twitter: "Poliţiştii tocmai ce au reţinut cu curaj un agresor care a atacat trecători în Paris, în zona Quai de Grenelle. O persoană a decedat şi o persoană rănită a fost tratată de pompierii din Paris. Vă rugăm să evitaţi zona".

Agresorul ar fi strigat "Allah akbar", potrivit AFP, care a obţinut informaţia de la o sursă din poliţie. Individul "s-a născut în Franţa" şi este "francez", a precizat aceeaşi sursă pentru AFP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.