Ameninţarea cu bombă de la Bruxelles a fost o alarmă falsă, a anunţat Poliţia, scrie Euronews. Din cauza ameninţării, un birou al Comisiei Europene din Bruxelles precum şi clădirile din apropiere au fost evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zeci de angajaţi ai Uniunii Europene au fost evacuaţi din birourile lor din Bruxelles. Poliţia a izolat o mare parte din Cartierul European al oraşului iar pompierii şi paramedicii se află la faţa locului pentru a răspunde în cazul unei explozii.

 

Walter Derieuw, purtător de cuvânt al pompierilor din Bruxelles, a declarat: „O firmă a primit un telefon de la o persoană care a afirmat că va exploda o bombă. Am fost chemaţi de poliţie pentru a-i ajuta”.

Oamenii au fost evacuaţi la ora locală 10:30 (11:30 ora României) după apelul telefonic venit de la un bărbat care vorbea în engleză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.