O persoană înarmată a pătruns sâmbătă cu un vehicul în aeroportul din Hamburg, forţând o poartă, astfel că aeroportul a fost închis, relatează Die Welt, potrivit Reuters. Nimeni nu pare să fi fost rănit, însă ar putea fi o "situaţie statică de luare de ostatici". Au fost afectate aproape 30 de zboruri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că un bărbat înarmat a intrat cu o maşină printr-o barieră în incinta aeroportului din Hamburg, sâmbătă seara, şi a tras de două ori cu o armă în aer.

Poliţia a precizat că nimeni nu pare să fi fost rănit, dar aeroportul a anunţat că este în prezent închis pentru decolări şi aterizări.

Evenimentul a avut loc în jurul orei locale 20.00, ora locală, a precizat poliţia. După ce a tras focurile de armă, persoana a aruncat două sticle incendiare din vehicul. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a menţionat că în maşină se afla un copil.

Poliţia a precizat separat, pe platforma de socializare X, că desfăşoară o operaţiune de amploare şi că se presupune că este vorba despre o "situaţie statică de luare de ostatici".

Un purtător de cuvânt al aeroportului a declarat că 27 de zboruri au fost afectate.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Persoana a tras de două ori în aer, a precizat Die Welt, citând un purtător de cuvânt al poliţiei.

Soţia bărbatului contactase anterior poliţia în legătură cu o posibilă răpire de copii.

Sueddeutsche Zeitung relatează că incidentul a avut loc în jurul orei locale 20.00.

Este posibil să fie doi copii în maşină, a precizat Sueddeutsche, citând un oficial de poliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.