O televiziune kenyană a continuat o dezbatere electorală pentru candidaţii la poziţia de vicepreşedinte, deşi un singur candidat s-a prezentat şi a răspuns timp de o oră la întrebările moderatorilor, care nici măcar nu puteau să-i pronunţe corect numele, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muthiora Kariara este proaspăt intrat pe scena politică şi candidează alături de prezidenţiabilul independent Japheth Kaluya.

Acesta a devenit celebru după ce a răspuns timp de o oră la întrebările moderatorilor şi nu a părut în niciun moment intimidat, deşi era singurul candidat de pe scenă şi jurnaliştii nu reuşeau nici măcar să-i pronunţe corect numele.

Telespectatorii au putut să privească o scenă cu şase podiumuri, dintre care cinci au rămas goale în timpul dezbaterii de la Universitatea Catolică a Africii de Est din Nairobi.

Muthiora Kariara a rămas singurul candidat, după ce mai mulţi politicieni nu au putut să participe pentru că au ajuns prea târziu la dezbaterea electorală pentru poziţia de vicepreşedinte al Kenyei.

Politicienii i-au acuzat pe organizatori că nu au încercat să-i consulte înainte de organizarea evenimentului din Nairobi.

De asemenea, principalii candidaţi pentru poziţia de vicepreşedinte au boicotat dezbaterea electorală din Kenya.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.