Un senator de stat din Dakota de Nord, soţia sa şi cei doi copii mai mici ai lor au murit într-un mic accident de avion în Utah, au anunţat luni autorităţile, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul în care se aflau Doug Larsen şi familia sa s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat în apropiere de Moab, Utah, unde aeronava se oprise duminică seară pentru realimentare. Pilotul avionului a murit, de asemenea, în accident, a declarat poliţia. Soţii Larsen se aflau în vizită la familia lor din Scottsdale, Arizona.

Biroul şerifului din comitatul Grand a postat o declaraţie pe Facebook în care a precizat că a fost anunţat despre un "avion care a intrat în pământ" la scurt timp după ce a decolat de pe aerodromul Canyonlands, la aproximativ 15 mile (24 km) la nord de Moab, în jurul orei locale 20:30 (02:30 GMT).

Adjuncţii şerifului, Departamentul de pompieri din comitatul Moab şi paramedicii au răspuns la faţa locului. Moartea domnului Larsen a fost confirmată pentru prima dată de liderul majorităţii Senatului din Dakota de Nord, David Hogue, într-un e-mail adresat colegilor săi, potrivit Associated Press.

"Nu sunt sigur de unde începe doliul în cazul unei astfel de tragedii, dar cred că începe cu rugăciuni pentru bunicii, pentru copilul vitreg supravieţuitor al senatorului Larsen şi pentru familia extinsă a lui Doug şi Amy", a declarat Hogue. "Ţineţi-vă familia aproape astăzi".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.