O pancartă pe care stă scris ”Interzisă lamentarea/ Vietato lamentarsi” a fost montată pe uşa camerei Papei Francisc, potrivit unei imagini publicate pe site-ul Vatican Insider, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub acest avertisment, scris în italiană, alb pe roşu, este explicat, în aceeaşi limbă, că cei care nu îl respectă sunt ”subiecţi ai sindromului de a se simţi mereu victime şi de a le reduce pe termen lung simţul umorului şi capacitatea de a rezolva probleme”.

Prezenţa acestui semn pe uşa camerei Papei a fost confirmată pentru Reuters de jurnalista Andrea Tornielli de la Vatican Insider, care este apropiată a Suveranului Pontif.

Avertismentul adaugă: ”Penalizarea este dublată dacă încălcarea lui are loc în prezenţa copiilor. Pentru a da tot ce e mai bun, concentrează-te pe potenţial şi nu pe limitări”.

”Nu te mai plânge şi încearcă să îţi îmbunătăţeşti viaţa”, este scris la final.

Semnul i-a fost oferit recent Papei Francisc de psihologul italian şi autorul Salvo Noe. Suveranul i-a promis lui Noe că îl va monta în biroul său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.