Un bărbat a intrat cu maşina într-un furgon aparţinând jandarmeriei pe Champs-Élysées, la paris, luni-după-amiaza, fără ca cineva să fie rănit, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 17:58 Secţia antiteroristă a Parchetului Parisului deschide o anchetă după incidentul de pe Champs-Elysées

Secţia antiteroristă a Parchetului Parisului a deschis o anchetă după ce o maşină a intrat într-un furgon aparţinând jandarmeriei pe Champs-Elysées, la Paris, relatează AFP.

Diverse surse afirmă că bărbatul a intrat cu maşina într-un furgon, staţionat pe bulevard.

”Aprioric este vorba despre un act voit”, a declarat o sursă apropiată dosarului, confirmând informaţii de la o sursă din cadrul poliţiei.

Alte surse sunt mai prudente în legătură cu acest lucru.”La pământ, bărbatul este în prezent inconştient”, iar vehiculul său este cuprins de flăcări, au declarat aceste surse, fără să precizeze imediat dacă este vorba despre un accident sau o acţiune intenţionată.

Un important dispozitiv de securitate a fost mobilizat de prefectura de poliţie, care recomandă evitarea sectorului respectiv.

 

#ChampsElysees pic.twitter.com/MSIX9JrkNh

— Arnaud Tousch (@nanotousch) June 19, 2017

Un presupus atacator a fost ”imobilizat” după ce a intrat cu maşina într-un vehicul de poliţie pe Champs-Elysees, potrivit The Associated Press.

Potrivit Le Figaro, maşina a explodat la impactul cu furgoneta, iar poliţia privilegiază o acţiune voită, scrie ziarul citând surse concordante.

”Grav rănit”, şoferul a fost reţinut.

O armă a fost descoperită asupra lui, porivit unei surse apropiate doarului, potrivit Le Figaro.

Prefectura de poliţie a anunţat pe Twitter că situaţia este sub control.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.