Un poliţist a fost ucis şi alte şase persoane au fost rănite, duminică, în SUA, după ce autorităţile au intervenit în cadrul unei dispute domestice într-un cartier rezidenţial din Denver (Colorado).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au tras asupra unui suspect care a murit în acest schimb de focuri produs într-un imobil din Highlands Park, la circa 20 de kilometri de centrul oraşului Denvers.

Din cei şase răniţi, doi sunt civili, iar alţi patru sunt poliţişti.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Ei au fost transportaţi la două spitale din regiune, trei dintre ei având doar răni uşoare, a anunţat Denver Post.

Donald Trump a transmis pe Twitter "sincere condoleanţe" familiei poliţistului ucis. "Ne iubim poliţia şi forţele de ordine. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi", a scris preşedintele american.

Poliţiştii au fost chemaţi în cursul dimineţii, după ce focuri de armă au fost trase din imobil. Imediat a fost transmisă o alertă pentru ca locuitorii din cartier să nu iasă din case şi să se îndepărteze de la ferestre.

Incidentul de duminică s-a produs într-o regiune marcată de atacuri în ultimii ani: liceul Columbine, unde 15 persoane au fost ucise în 1999 şi cinema Aurora, unde 12 persoane şi-au pierdut viaţa, se află la două ore şi jumătate de Highlands Park.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.