Un poliţist a fost ucis şi alte şase persoane au fost rănite, duminică, în SUA, după ce autorităţile au intervenit în cadrul unei dispute domestice într-un cartier rezidenţial din Denver (Colorado).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au tras asupra unui suspect care a murit în acest schimb de focuri produs într-un imobil din Highlands Park, la circa 20 de kilometri de centrul oraşului Denvers.

Din cei şase răniţi, doi sunt civili, iar alţi patru sunt poliţişti.

Ei au fost transportaţi la două spitale din regiune, trei dintre ei având doar răni uşoare, a anunţat Denver Post.

Donald Trump a transmis pe Twitter "sincere condoleanţe" familiei poliţistului ucis. "Ne iubim poliţia şi forţele de ordine. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi", a scris preşedintele american.

Poliţiştii au fost chemaţi în cursul dimineţii, după ce focuri de armă au fost trase din imobil. Imediat a fost transmisă o alertă pentru ca locuitorii din cartier să nu iasă din case şi să se îndepărteze de la ferestre.

Incidentul de duminică s-a produs într-o regiune marcată de atacuri în ultimii ani: liceul Columbine, unde 15 persoane au fost ucise în 1999 şi cinema Aurora, unde 12 persoane şi-au pierdut viaţa, se află la două ore şi jumătate de Highlands Park.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.